Bespaar Magazine
You Are Reading
Besparen? Koop een refurbished iPhone!
0

Besparen? Koop een refurbished iPhone!

Het leven wordt duurder. Dat is nu eenmaal bekend. Maar dat betekent nog niet dat je altijd mínder kan kopen. In deze tijden biedt refurbished een unieke uitkomst. Met een refurbished iPhone of iPad ben je nog voordeliger uit. Hoe dat nu precies zit, lees je in dit artikel!

Wat is refurbished?

Goedkope iPhones en iPads? Hoe kan dat? Refurbished. Refurbished is het Engelse woord voor gereviseerd. Reviseren betekent dat je een oud, gebruikt toestel weer helemaal opknapt naar technische nieuwstaat. Althans, dat doen partijen die over een degelijk keurmerk beschikken. De toestellen worden opengemaakt, gereinigd en waar nodig gerepareerd. Dankzij dit refurbishment proces zijn de producten goedkoper dan nieuw. Wist je trouwens dat je met het kopen van een refurbished iPhone milieubewust bezig bent? Voor refurbished producten hoeft namelijk niet meer gegraven te worden naar schaarse delfstoffen en andere ertsen!

Leuk zo’n refurbished iPhone, maar welke moet ik dan kopen?

Er zijn natuurlijk vele aanbieders van refurbished, maar ook vele refurbished iPhones om uit te kiezen. Kies allereerst voor een aanbieder met een keurmerk. Dan weet je zeker dat je voorzien bent van een kwalitatief sterk product. Daarnaast is het ook belangrijk wat voor type gebruiker je bent. Een iPhone 8 refurbished is een goede keuze. Met dit toestel geniet je van prima specificaties voor een zeer voordelige prijs. Dit toestel heeft een 8MP camera en kan filmen in 4K. Filmen met dit toestel betekent dus hoogwaardige kwaliteit op ieder scherm.

Wat is er nog meer?

Hoewel de iPhone 8 zeer interessant is, is er ook een wat groter model, voor de liefhebber. Daar waar de iPhone 8 refurbished een 4,7 inch beeldscherm geniet, beschikt de iPhone Xr over een 6,1 inch formaat. Dat betekent dus nog meer kijkplezier bij je favoriete films en series. Je kan zeer voordelig de iPhone Xr refurbished kopen bij een erkende reseller die ook beschikt over het keurmerk Refurbished. Ook voor de kleurliefhebbers is de iPhone Xr refurbished zeer interessant. Dit toestel is namelijk verkrijgbaar in 6 vrolijke kleuren. Deze kleuren zijn blauw, wit, zwart, geel, koraal en rood.

Wat wordt de definitieve keuze?

Laten we duidelijk zijn: er is genoeg keuze. Op dit moment zijn de iPhone 8 en iPhone Xr refurbished zeer interessante toestellen. Ben jij iemand die houdt van compact en goed is goed genoeg? Dan is de iPhone 8 jouw beste keuze. Houd jij van kleurrijk en grote formaten smartphones? Kan jij niet stoppen met kijken naar je favoriete Netflix-series? Dan is de iPhone Xr zeker een aanrader. Let erop dat je een refurbished iPhone aanschaft bij een partij die beschikt over het keurmerk Refurbished. Zo weet je zeker dat je de beste kwaliteit Refurbished iPhone in handen krijgt.